Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Roomalaisklassikon uusi tuleminen: paahtoperunat cacio e pepe
21 Lokakuu 2021
Yksi vaikeimmista keittiössä tehtävistä arvioinneista lienee, kuinka paljon ruoan oheen tulevaa riisiä tai pastaa tulisi keittää. Lähes joka kerta sitä tuleekin keitettyä väärin – liikaa. Näin ollen hyvät neuvot ylimääräisen riisin tai pastan käyttöön ovat aina kalliita. Yksi omista ehdottomista suosikeistani hyödyntää ylimääräinen riisi on tehdä siitä paistettua. Vaikka kasviksia ja proteiineja vaihtelemalla siitä saakin aina himpun verran erilaista, tärkeimmät asiat kannattaa aina säilyttää: soijakastike, osteri- tai kalastike ja kananmunat.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien