Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
27 Lokakuu 2021
Kun samalle viikolle oli jälleen kerran sattunut monta ruokaa, joiden soveltuvuutta omaan ruokaympyräänsä nuorimmaisemme tarmokkaasti vastusti, päätin perjantain kunniaksi ilahduttaa häntä takuuvarmalla jauheliha-makaroni -yhdistelmällä. Italialainen lihapullakeitto on juuri sitä, mitä odottaa saattaakin, keitoksi pukeutunutta pasta bolognesea. Erilaisia kasviksia lisäämällä siitä saa helposti muotoiltua omaan makumaailmaan sopivan ja pastan määrää muuttamalla enemmän tai vähemmän keittomaisen. Kannattaa joka tapauksessa valita jokin pieni pastalaji. Itse jouduin tällä kertaa tyytymään raketti spagettiin kaupan heikon valikoiman vuoksi, mutta mieluiten olisin käyttänyt orzoa, omaa pikkupasta suosikkiani.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien