Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Rucola-tuorehernekeitto
30 Lokakuu 2021
Ikiaikainen roomalaisklassikko Cacio e Pepe pohjautuu italialaiselle keittiölle hyvin tyypilliseen periaatteeseen: vähemmän on enemmän. Siinä pasta saa seurakseen vain kaksi ainesosaa, pecorino-juustoa ja mustapippuria. Tällä kertaa kokeilin Glorian Ruoka&Viini -lehdestä löytämääni ideaa, jossa pasta vaihtui perunaan ja ruokalaji sai nimekseen paahtoperunat cacio e pepe. Lopputulos oli mainio, tottahan toki maukas, mutta paistotavastaan johtuen myös rapsakoin itse valmistamani peruna-annos. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien