Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Mehevät kyssäkaalipihvit
3 Elokuu 2021
Sipulin karamellisoiminen on yksi helpoimmista tavoista tehdä superherkullista ja miltei minkä tahansa kanssa sopivaa lisäkettä. Yleensä olen karamellisoinut sipulit pannulla, mutta tällä kertaa homman hoiti uuni minun valmistellessani galettepohjaa, kätevää ja varsin toimivaa. Kun superrapealle ja maukkaalle pohjalle istutetaan karamellisoinnin myötä lähes täydellisiksi muuntuneita sipuliviipaleita, ei lopputulos voi olla kuin mahdottoman hyvä. Siis suosittelen suuresti. Itse tulen varmuudella palaamaan reseptin pariin jo pian uudestaan.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien