Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Ihan tavallinen – ja ihan paras – kaalilaatikko
14 Elokuu 2021
Olen pannut merkille, että usein törmätessäni hieman oudompaan kasvikseen, kokeilen valmistaa siitä joko pihvejä tai sosekeittoa. Tällä kertaa pohdinnan alla oli, mitä tehdä kyssäkaalista. Päädyin pihveihin ja reseptiin, jossa taikinaa rikastettiin pähkinäjauheella. Mehevöittäjäksi alkuperäisessä reseptissä – joka taisi olla Kotiliedestä – ehdotettiin smetanaa, mutta minä valitsin tuohon rooliin ranskankerman. Lopputulos oli mainio ja tällä taikinapohjalla tulen varmasti valmistamaan kasvispihvejä jatkossakin.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien