Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
27 Heinäkuu 2021
Terttu ihanasti ylikypsyneitä banaaneja ajoi tarttumaan banaani-suklaakakun ohjeeseen. Ihastuttavan tahmean lopputuloksen synnyttänyt helppo reseptiikka on ilman muuta suosituksen arvoinen; tuli nimittäin vallan maukasta kakkua, siitäkin huolimatta, että kokonaisuuden viimeistelevät suklaapalat unohtuivat lopulta kaappiin. Tässäpä siis ohje, joka kannattaa ehdottomasti ottaa kokeiluun. Vuoallinen (ø noin 20 cm) 3 kypsää banaania 115 g voita 1 dl sokeria 0,5 dl fariinisokeria 1 iso kananmuna 1 ml vanilja-aromia tai 1 tl vaniljasokeria 1 tl leivinjauhetta 0,25 tl suolaa 1 tl kanelia ripaus muskottipähkinää 2 dl vehnäjauhoja 1,25 dl kaakaojauhetta 170 g tummaa suklaata Tarjoiluun: esim. kermavaahtoa Muussaa banaanit kulhossa haarukalla.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien