Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Tinskun keittiössä
Itsetehty kotijuusto - perinneruoasta gourmeeksi
4 Marraskuu 2017
Tässäpä varmasi yksi blogini nopein ja helpoin resepti. Kaikki varmasti tietävät mitä on ”nötkötti” ja kaikki minun ikäiset sitä ovat takuulla syöneet ainakin jossain mökki- tai telttareissulla vähintäänkin makaronin ja ketsupin kanssa. Tämä on siis luonnollisesti kuulunut minunkin ruokavaliooni lukuisilla lapsuuteni karavaanarireissuilla. En muista koska olisin ihan sitä perus ”nötköttiä” eli sian- ja naudanlihaa purkitettuna ostanut kaupasta, mutta muutama metsästävä ystävämme pitää huolen, että meillä vastaavaa tuotetta löytyy kaapista aina hirvenlihaversiona. Viimevuonna ostimme useamman luomukaritsan ja osa lihasta meni myös purkkilihaksi.
Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien