Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä

Itsetehty kotijuusto - perinneruoasta gourmeeksi

18 Marraskuu 2017

Piimäjuusto vai munajuusto? Vaiko sittenkin ihan vaan kotijuusto? Kukin kutsuu parhaaksi näkemällään nimellä, mutta se on varma, että kyseessä on erittäin rakas perinneherkku hieman erilaisin variaatioin, joka on kuulunut kautta aikojen suomalaiseen pitopöytään. Kotijuustoa voi syödä esim. tuorejuustona leivän päällä, karjalanpaistin kyytipoikana, keiton lisukkeena, mutta ehkäpä parasta se on kuitenkin (ainakin minun mielestäni) paistettuna ja tarjoiltuna lämpimänä jälkiruoaksi hillon tai marjojen kera.

Gluteeniton helppo Jälkiruoat juhlat Karppaus kotijuusto Lisukkeet munajuusto paistettu munajuusto piimäjuusto Reseptit ruokablogit vähähiilihydraattinen VHH Viljaton

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »