Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
VEGAANINEN SUKLAAMOUSSEKAKKU
31 Tammikuu 2019
Aina kun tekee mieli vähän keittiöluksusta, ostan pikkupurkin jotain erikoispähkinävoita (en maapähkinävoita, se on arkitahnaa), ja sitten syön pähkinävoin hitaasti nautiskellen yrittäen samalla olla ajattelematta että yksi ruokalusikallinen maksaa noin euron. Suosikkini ökytahnoista on mantelivoi. Olin kyllä tietoinen että pähkinävoita on mahdollista tehdä myös itse (ja samalla säästää pitkän pennin), mutta kuvittelin että se on jotenkin vaikeaa tai hankalaa. Nyt kun viimein kokeilin tehdä mantelivoita itse, voin todeta että ei se ole! Alle puolessa tunnissa saat kokonaisista pähkinöistä ihanaa herkkutahnaa.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien