Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
PÄTKÄPAASTOILUSTA
17 Helmikuu 2019
Ruokasivistyksessäni on jo pidempään ollut mison mentävä aukko. Olen toki syönyt misolla maustettuja ruokia lukemattomia kertoja, mutta en ole koskaan käyttänyt sitä itse missään. Tammikuun Vegemessuilla kohdalle osui kuitenkin tiski jossa tahnaa oli myynnissä, joten nappasin siitä mukaani yhden. Miso valmistetaan soijapavuista fermentoimalla ja on esimerkiksi japanilaisen keittiön yksi kulmakiviä. Ostamani miso oli riisimisoa (se yleisin tyyppi, misoa voidaan valmistaa myös muista viljoista) ja väriltään kellertävää.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien