Parhaat Ruokablogit

Syötävän hyvä

MISOMUNAKOISOT & PAISTETTU KUKKAKAALIRIISI (V, GF)

17 Helmikuu 2019

Ruokasivistyksessäni on jo pidempään ollut mison mentävä aukko. Olen toki syönyt misolla maustettuja ruokia lukemattomia kertoja, mutta en ole koskaan käyttänyt sitä itse missään. Tammikuun Vegemessuilla kohdalle osui kuitenkin tiski jossa tahnaa oli myynnissä, joten nappasin siitä mukaani yhden. Miso valmistetaan soijapavuista fermentoimalla ja on esimerkiksi japanilaisen keittiön yksi kulmakiviä. Ostamani miso oli riisimisoa (se yleisin tyyppi, misoa voidaan valmistaa myös muista viljoista) ja väriltään kellertävää.

lämpimät semi-etninen uunijuttu vegaani vege

Lue koko juttu täältä »

Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »