Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
SUKLAAGRANOLA JA KARAMELLIBANAANIT (V, GF)
24 Helmikuu 2019
Tämä kakku on aivan mainio suklaahampaan kolotukseen: pehmeän silkkinen, suussasulava ja täynnä tumman suklaan makua, olematta kuitenkaan turhan makea. Testasin tätä ohjetta varten ensimmäistä kertaa kaurakermavaahtoa (Kaslink Aito). Koostumuksesta tuli tosi hyvä ja sopivan jämäkkä, mutta mielestäni kermavaahdossa oli lievä sivumaku josta en niin välittänyt. Toki muiden ainesten kanssa sitä ei niin maistanut. Tein toisen version kakusta käyttämällä kookoskermavaahtoa ja tästä pidin enemmän.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien