Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
TOFUFETA NOIN PUOLESSA TUNNISSA
23 Maaliskuu 2019
Viikonloput on herkkuaamiaisia varten. Tai sanotaanko että jos arkiaamuna syö mysliä ja normiviikonloppuna tavallista granolaa, niin erikoisviikonloppuversion voi sitten päivittää suklaalla. Granolassa ylipäätään hyvä juttu on se, että raaka-aineita voi aivan hyvin vaihdella vähän sen mukaan mistä itse tykkää ja mitä sattuu kaapista löytämään. Laita kuitenkin kaurahiutaleiden lisäksi jotain pähkinää ja siemeniä, niistä tulee paahtuessaan ihanan aromaattisia. Kookoslastut eivät ole mitenkään pakollisia ohjeessa, mutta niistä tulee granolaan tosi kivasti lisää rapeutta.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien