Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Suklaapossu
Appelsiini-suklaajuustokakku
10 Joulukuu 2019
Kuva: Pekka Holmström/Otavamedia Joulu on kahvikakkujen aikaa ja erityisesti itselleni maistuu parhaiten, yllätys yllätys, suklainen kahvikakku. Kahvikakun pitää olla mielestäni ehdottomasti mehevä, siis sellainen sopivan kostea, että sitä on nautinto syödä myös ilman kahvia tai muita kostukkeita. Kakun pitää olla myös pehmeä ja siinä pitää olla myös juuri sopivan intensiivinen maku. Tämä suklaakuorrutettu, supermehevä suklaakahvikakku on kaikkea sitä. Alunperin, kun suunnittelin ohjetta, olin varannut aineita myös kakun kostuttamiseen, mutta kun sain pohjan uunista ulos ja maistoin jäähtyneestä kakusta palan, tämä ajatus kaikkosi mielestä.
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien