Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
13 Joulukuu 2019
Kuva: Pekka Holmström/Otavamedia Muistan vieläkin sen hetken, kun kiinnitin ensimmäisiä kertoja huomiota leivonnaisiin, joissa oli yhdistetty tumma suklaa ja puolukat keskenään. Vaikka puolukat ja valkosuklaa ovat tunnetusti tosi herkullinen pari, oli tuo tumman suklaan ja puolukoiden yhdistelmä niin yllättävä, että päätin kokeilla sitä itsekin ja leipoa puolukka-suklaabrowniesin. Leipomisen ja brownieksen maistamisen jälkeen totesin, että kyllä vain, kirpsakka puolukka ja täyteläinen tumma suklaa toimivat todella hienosti keskenään. Ne ovat herkullinen yhdistelmä myös tässä marenkipohjaisessa, makeassa pavlovassa. Pavlovan makeus taittuu puolukoiden ansiosta ja tumma suklaa tuo kokonaisuuteen suklaisuutta ja herkullisuutta 😉 Tämä...
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien