Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Saaranlautasella
PAAHDETTU PARSA-PINAATTIKEITTO, ARKEEN JA JUHLAAN
15 Huhtikuu 2019
Näin parsa-aikana sitä tulee tungettua joka paikkaan, ai miksi, no siksi, kun parsat ovat vaan niin hyviä. Viime perjantaina tuo vihreä herkku sai kunnian koristaa ja maustaa pizzaa, eikä ihan mitä tahansa pizzaa, sillä tämän pizzan se juju piileepaitsi itse parsassa, niin tuossa hurmaavan herkullisessa kastikkeessa. Ja juu ei, kastike ei ole tomaatista, vaan turkkilaisen jogurtin ja artisokkapyreen yhdistelmä. Tämä on niin hyvää, että syön sitä välillä dippikasvistenkin kera. tässä Cittarin versio, Lidl:n oma kuuluu Deluxe valikoimaan Kastike ei kuitenkaan ole liian aromikas, joten se jättää tilaa myös hennoille parsoille.
Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien