Parhaat Ruokablogit

Saaranlautasella

PAAHDETTU PARSA-PINAATTIKEITTO, ARKEEN JA JUHLAAN

25 Huhtikuu 2019

Näin keväällä parhaimpaan parsa-aikaan sitä tulee syötyä lähes päivittäin. Toki siitä valmistettu syötävä vaihtelee paljonkin. Tällä kertaa parsa päätyi arkisen illallisen muodossa keittoon. Paahdoin kuitenkin parsan uunissa (onnistuu varmasti myös grillissä) ennen keittoon laittoa. Mielestäni silloin se saa hiukan vahvemman maun.

alkukeitto arkiruoka helppo ja nopea juhlaruoka kasvissosekeitto Keitto Keski-uudenmaan blogit kylmäkeitto paahdettuparsa pinaatti Reseptit ruokablogit saaranlautasella

Lue koko juttu täältä »

Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »