Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
12 Huhtikuu 2019
Raaka-aineet: 1 kg isoja katkarapuja (lidl) 6-8 valkosipulinkynttä raastettuna 2 salottisipulia silputtuna 1 chilipalko siivutettuna 2 rkl voita 2 rkl hyvää öljyä 100 g philadelphia ruohosipuli-tuorejuustoa 2 dl kuohukermaa 2 rkl tomaattipyrettä 1 limen kuori raastettuna sekä mehu, toinen lime lohkoina tarjoiluun 1 dl ruohosipulia silputtuna suolaa, pippuria OHJEET: Ota katkaravut sulamaan (mielellään jo edellisenä iltana jääkaappiin). Mittaa voi ja öljy pannulle ja kuullota siinä hetki silputtuja salottisipuleita sekä chilisiivuja ja raastettuja valkosipulinkynsiä. Lisää sitten kuohukerma sekä tuorejuusto. Anna kiehahtaa ja lisää sitten tomaattipyre, limen raastettu kuori sekä silputtu ruohosipuli, sekoita. Lisää lopuksi limen mehu ja...
Saaranlautasella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien