Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Vadelma-raparperigalette jäätelöllä
8 Heinäkuu 2020
Soijapohjainen paksoikastike on ihana suolainen kastike, joka sopii tarjottavaksi nuudelien kanssa. Resepti tehty yhteistyössä Järvikylän kanssa. Paksoi, pinaattikiinankaali tai pak choi on kiinankaalin kaltainen kasvis, jota löytyy nykyään myös kotimaisena Järvikylän valikoimista. Aikoinaan paksoit sai metsästää etnisistä kaupoista kissojen ja koirien kanssa, joten marketin hyllylle löytänyt kotimainen versio on erittäin tervetullut vaihtoehto! Paksoi muistuttaa mietoudeltaan kiinankaalia, mutta siinä ei ole samaa pistävää/kitkerää makua, joka kiinankaaleista löytyy usein.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien