Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Umaminen paksoikastike nuudeleille

8 Heinäkuu 2020

Soijapohjainen paksoikastike on ihana suolainen kastike, joka sopii tarjottavaksi nuudelien kanssa. Resepti tehty yhteistyössä Järvikylän kanssa. Paksoi, pinaattikiinankaali tai pak choi on kiinankaalin kaltainen kasvis, jota löytyy nykyään myös kotimaisena Järvikylän valikoimista. Aikoinaan paksoit sai metsästää etnisistä kaupoista kissojen ja koirien kanssa, joten marketin hyllylle löytänyt kotimainen versio on erittäin tervetullut vaihtoehto! Paksoi muistuttaa mietoudeltaan kiinankaalia, mutta siinä ei ole samaa pistävää/kitkerää makua, joka kiinankaaleista löytyy usein.

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »