Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Heinäkuu 2020
Marinoimalla tofuun saa mukavaa vaihtelua ja sitrusmarinoitu tofu sopii kesäiseen raikkaaseen salaattiin mainiosti. Tofu on viimeaikoina ollut meillä kovassa käytössä, onhan se helppoa valmistettavaa ja säilyy hyvin jääkaapissa. Myös tofun vatsaystävällisyys on mahtava juttu, sillä välillä kasviproteiinit ottavat vatsassa aika koville vaikka niihin kuinka olisikin tottunut. Niinpä välillä aina teen vatsanlepopäiväruokia, jolloin karsin hieman enemmän ruoka-aineita, joiden olen huomannut turvottavan. Isommassa mittakaavassa kaikki vaikuttaa toki kaikkeen, stressaavimpina aikoina vatsa oikuttelee ja tavallisetkin ruuat saattavat ärsyttää, toisinaan taas voi syödä ihan mitä tahansa eikä mikään tunnu missään.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien