Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
19 Heinäkuu 2020
Tämä galette kätkee sisälleen ihanan kirpeän täytteen, jota tasapainottavat paksu vaniljakastike ja päälle pyöräytettävät jäätelöpallot. Tämä on todella helppo ohje, joka ei tosiaan vaadi suurempia taitoja, mitä rosoisempi lopputulos, sen parempi! Galette on siitä kätevä leivonnainen, että tuli siitä miten ruma tahansa, se näyttää juuri oikealta. Epämuodostunut piirakka ja käsintaitellut reunat, rosoisuus, halkeamat tai muut epäkohdat vain tekevät siitä kauniimman! Joten jos piirakan näpräily ei innosta, niin galette on vielä helpompi homma, tällä reseptillä riittää että painelet taikinan käsin muotoonsa leivinpaperille, ladot täytteet päälle ja taittelet reunat ylös.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien