Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Suomi100 - Ruis-kaurapuuro ja mustikka-chiahillo

4 Joulukuu 2017

Kotimaisista raaka-aineista valmistuu maukas puuro. Ruis ja kaura sopivat yhdessä puuron viljoiksi ja kotimaiset mustikat tuovatkin oman panoksensa asiaan. Joskus jokin ihan tavallinenkin voi olla iso juttu. Ja joskus pienetkin asiat ovat isoja. Tänä vuonna juhlistetaan satavuotiasta Suomea ja koko vuoden onkin voinut nauttia erilaisista asioista, jotka muistuttavat meitä Suomesta.

aamupala Brunssi helppo Helppo&nopea Maidoton Munaton puurot Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »