Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Katsaus vuoteen 2017
16 Joulukuu 2017
Vegaanisen pähkinäjuuston valmistaminen ei ole kovinkaan vaikeaa, kunhan käytössä on hyvä tehosekoitin tai sauvasekoitin ja kärsivällisyyttä. Vaihtelua juustoon saakin pyörittämällä jähmettyneet juustot tuoreissa yrteissä, ihana makunautinto on taattu! Vegaaninen juusto herättää sanana helposti paljon mielipiteitä ja ajatuksia: mautonta, ravintoaineetonta, pelkkää rasvaa, kumista, outoa. Paljon on kuitenkin parissakin vuodessa menty eteenpäin, ja kauppojen vegejuustojen tarjonta on todella laaja. Mielipiteitä vegejuustot kuitenkin yhä jakavat, toisaalta mikä ei jakaisi?
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien