Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Korealaiset tofuleivät

27 Joulukuu 2017

Korealaisittain maustettu tofu on mainio täyte patongille. Mausteisuuden rinnalle sopivatkin raikkaat kasvikset ja tuhti majoneesi, eipä sitä hyvä leipä paljoa muuta kaipaakaan. Korealainen keittiö on tehnyt nousuaan jo joitain vuosia, mutta jostain syystä se ei ole saanut japanilaisen sushin tai meksikolaisten tortillojen kaltaista riemuhuutoa. Suomalaisten ruokapaikkojen puuttuessa, olenkin tutustunut korealaiseen ruokaan kotikeittiössä, vaikka autenttisuudesta ei silloin ole suuria takeita. Korealaiseen keittiöön kuuluu vahvasti voimakkaat maut: kirpeää, tulista, hapanta ja suolaista yhdistettynä äkkimakeuteen.

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »