Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Hoisin tofua kiinalaisittain
9 Marraskuu 2018
Kotitekoinen pasta on jotain taivaallisen hyvää, tässä on kaksi täytevaihtoehtoa kotitekoisille ravioileille: tofua ja kurpitsaa. Tässä reseptissä pastataikina tehdään kokonaan täysjyväjauhoista. Kotitekoinen pasta tuntui jotenkin kovin työläältä ja vaikealta ajatuksena. Tai jos on siinä harhaluulossa että se vaatii pastakoneen, niin eipä sitä tule edes kokeiltua. Heitin ennakkoluulot roskakoriin ja lähdin koittamaan tuorepastan valmistusta ihan palikkamalliin käytössäni vain pikkukaulin ja keittiön pöytä (niin ja tietysti ne raaka-aineet).
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien