Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Uunijuures-kvinoakulho

12 Marraskuu 2018

Helppo kvinoakulho saa paahdetuista kasviksista ihanasti väriä ja makua. Juurekset ovat nyt syksyllä sesongissa, joten niitä kannattaa käyttää. Kelien kylmetessä lämpimät ruuat houkuttelevat huomattavasti enemmän kuin kylmät. Runsas kulhoruoka onkin ylellistä herkkua kun haluaa lämmittää mieltä ja kehoa! Kurkumalla maustettu ja samalla värjätty kvinoa tekee kulhoruualle kauniin kultaisen pohjan, jonka päälle voi kasata mieleiset herkut.

Gluteeniton helppo Helppoja arkiruokia Maidoton Munaton Pääruoka Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »