Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Juhlava uunikurpitsa
20 Marraskuu 2018
Makea hoi sin kastike sopii loistavasti kiinalaishenkisen kastikkeen pohjaksi. Tämä kastike on eräänlainen vegeversio perinteisestä kenraali Tson kanasta, mutta kukin päättäkööt autenttisuudesta itse! Aasialaiset ruuat tuovat arkeen tai viikonloppuun kivoja erilaisia makuja ja vaihtelua. Välillä meillä toisaalta naureskellaankin sille, miten paljon vähemmän tavallista suomalaista ruokaa tulee tehtyä verrattuna aasialaiseen. Tämän tästä on ramenit keittymässä tai soija- ja misopohjaiset kastikkeet hautumassa.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien