Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Pullapohjainen mustikkapiirakka
5 Maaliskuu 2020
Jämäperunamuusin voi käyttää vohvelitaikinaan, jolloin lopputuloksena on ihanan pehmeitä ja täyteläisiä vohveleita! Täytteeksi voi valmistaa savutofusta herkullisen tahnan. Peruna kuuluu suomalaiseen ruokaan ja se on nykyään hämmentävän aliarvostettu raaka-aine. Pastan ja riisin ollessa minuuteissa keittyviä arjen pikaruokia, on kuorittava ja keitettävä peruna saanut väistyä. Mä olen ratkaissut ainakin tuon kuorimisongelman sillä, että en vain kuori perunoita, kätevää eikö?
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien