Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Tofu kulhot marinoidulla punakaalilla
11 Maaliskuu 2020
Hyvin koossapysyvät kasvispyörykät, joissa on myös vähän jotain uutta! Hapan puolukka toimii suolaisissa ruuissa hyvin maustajana. Marjojen käyttö suolaisissa ruuissa ei tullu ehkä luontevimmalta ajatukselta, mutta niillä saa kivasti erilaista makua ruokaan ja samalla rutkasti ravintoaineita! Puolukka sopii happamuutensa puolesta melkeimpä ruokaan kuin ruokaan, joten miksei sitten vaikka pyörykkätaikinaankin! Idea puolukan käyttöön pyöryköissä lähti oikeastaan siitä, kun syksyllä meillä oli iso kasa puolukoita jääkaapissa, kun pakastimeen ei enää mahtunut.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien