Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Marinoitu kaurapalasalaatti
8 Maaliskuu 2020
Vegaaninen ihmeherkku, nimittäin cashewpähkinäpohjainen valkohomejuusto. Se on taivaallista sellaisenaan, mutta erityisen hyvää paahdettujen leipien päällä! Jokunen aika sitten vegaaninen juustomaailma järkyttyi täysin, kun valmistimme kaverini kanssa jouluksi vegaanista valkohometta cashewpähkinöistä. Tilasimme erikseen saksasta camembert valkohome-viljelmää, ja teimme juustomassan ja juustoja sitten kasvateltiin jääkaapissa kuukauden päivät. Kaverini tosin hoiti tämän raskaamman työn, sillä silloisessa asunnossamme jääkaappitilaa oli rajallisesti, eikä sinne olisi enää oikein ruokaa mahtunut juustokasvattamon lisäksi.
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien