Parhaat Ruokablogit

Ruoka-alkemisti

Mustakaali-kurpitsarisotto

5 Marraskuu 2018

Syksyinen ja ehkä jopa talvinen risotto valmistuu mustakaalista ja kurpitsasta. Hyvän risoton valmistaminen ei ole niin helppoa kuin kuvittelisi. Risottoriisin täytyy olla juuri sopivan kypsyistä ja nestettä täytyy jäädä riisin sekaan juuri sen verran että riisi on ihanan tahmaista, mutta ei vetistä tai kuivaa. Totesinkin, että parhaaseen lopputulokseen pääsee kun vain kärsivällisesti kököttää risottopadan äärellä ja koemaistaa tuotosta jatkuvasti. Näin riisi ei pääse vahingossakaan ylikypsymään tai kuivumaan.

Gluteeniton Helppoja arkiruokia Maidoton Munaton Pääruoka Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »