Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Tofu-broccolinipiirakka
22 Tammikuu 2019
Soijarouheesta on helppo valmistaa herkulliset ja perinteisen makuiset pihvit. Usein kuitenkin koostumus jää murenevaksi, joten tässä on ohje jossa pihvit pysyvät varmasti hyvin kasassa! Vaikuttaa siltä, että tavallisille, perinteisen makuisille ja hyvin koossapysyville pihveille oli kova kysyntä. Taannoin kyselin instan puolella kuka haluaisi sellaisiin pihveihin reseptin, ja kyllä-vastauksien määrä oli huikea! Samaa kysymystä näkee myös usein kyseltävän facebookin ryhmissä, joten tässä ne ovat!
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien