Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ruoka-alkemisti
Suklaakakku maapähkinävoikermalla
27 Tammikuu 2019
Runebergintorttujen valmistaminen kotona on hyvin palkitsevaa, sillä lopputulos on erittäin maukas! Torttujen päälle voi laittaa tuoreita vadelmia, valinnaista marmeladia tai vaikka chiahilloa. Tajusin juuri, että blogista ei lyödy vielä hyvää runebergintorttujen ohjetta. Viimevuosina olen tosin innostanut jopa perinteeksi muodostuneella runeberginpuurolla! Runebergintorttumaisesti maustettu puuro onkin ollut useamman vuoden jo alkuvuodesta tekolistallani, sillä se on vain niin hyvää!
Ruoka-alkemisti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien