Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien
1 Ruoantuoksu
Karpaloinen Aperol spritz loppusyksyn juhliin
8 Syyskuu 2024
Rapea pohja, sitruunalla ja yrteillä maustettu ricotta tekevät tästä kesäkurpitsapiirakasta herkullisen. Piirakka on valmis reilussa puolessa tunnissa, kun käytät esikaulittua ja laskostettua voitaikinaa. Kesäkurpitsapiirakka sopii lämpimänä päivänä lounaaksi salaatin kanssa, herkuksi illanistujaisiin tai pieniksi paloiksi leikattuna nautittavaksi aperitiivin kanssa. Ricotan mehevöittämä piirakka viimeistellään paistamisen jälkeen basilikaöjyllä. Pohja 1 pkt/500 g esikaulittua, laskostettua voitaikinaa (esim.
Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien