Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Ricotta-kesäkurpitsapiirakka

8 Syyskuu 2024

Rapea pohja, sitruunalla ja yrteillä maustettu ricotta tekevät tästä kesäkurpitsapiirakasta herkullisen. Piirakka on valmis reilussa puolessa tunnissa, kun käytät esikaulittua ja laskostettua voitaikinaa. Kesäkurpitsapiirakka sopii lämpimänä päivänä lounaaksi salaatin kanssa, herkuksi illanistujaisiin tai pieniksi paloiksi leikattuna nautittavaksi aperitiivin kanssa. Ricotan mehevöittämä piirakka viimeistellään paistamisen jälkeen basilikaöjyllä. Pohja 1 pkt/500 g esikaulittua, laskostettua voitaikinaa (esim.

Brunssi kasvisruoka kesäkurpitsa Suolaiset leivonnaiset suolaiset piirakat

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »