Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien
1 Ruoantuoksu
Viikuna-suupalat
15 Marraskuu 2024
Karpaloinen Aperol spritz on kupliva ja värikäs juoma, joka sopii marraskuisiin pimeneviin iltoihin tai vaikkapa jouluaterian alkuun. Juomassa aurinkoinen Italia kohtaa viileän Pohjolan. Ilmojen viiletessä ja tummuessa siirrytään vähän vahvempiin makuihin, joten jätin tästä Aperolin syysversiosta hiilihapotetun veden kokonaan pois. Jos hieman laimeampi drinkki on makuusi, tujauta juomaan noin puoli desilitraa soodavettä ja saat ”pidemmän” drinkin. Drinkin tekeminen alkaa tarjoilua edeltävänä päivänä karpalomehujääpaloista, jotka kannattaa laittaa pakastimeen vähintään päivää ennen.
Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien