Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien
1 Ruoantuoksu
Karpaloinen Aperol spritz loppusyksyn juhliin
3 Tammikuu 2025
Kun kaipaat jotain pientä ja herkullista suupalaa tarjottavaksi aperitiivin kanssa, kokeile italialaisittain tehtyjä riisipalloja, arancinejä. Arancini eli italialaiset risotosta valmistetut riisipallot ovat kotoisin Sisiliasta. Ihan heti varoituksen sana, en väitä, että tuohon alle kirjoittamani ohje olisi aito ja alkuperäinen. Olen maistanut arancinejä useamman kerran, ihastunut niihin. Päätin kokeilla, onnistuisinko tekemään niitä tai edes jotain niiden tapaista.
Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien