Parhaat Ruokablogit

Ruoantuoksu

Helpot arancinit eli riisipallot eilisen risotosta

3 Tammikuu 2025

Kun kaipaat jotain pientä ja herkullista suupalaa tarjottavaksi aperitiivin kanssa, kokeile italialaisittain tehtyjä riisipalloja, arancinejä. Arancini eli italialaiset risotosta valmistetut riisipallot ovat kotoisin Sisiliasta. Ihan heti varoituksen sana, en väitä, että tuohon alle kirjoittamani ohje olisi aito ja alkuperäinen. Olen maistanut arancinejä useamman kerran, ihastunut niihin. Päätin kokeilla, onnistuisinko tekemään niitä tai edes jotain niiden tapaista.

Alkupalat antipasti Riisiruoat Risotot suupalat

Lue koko juttu täältä »

Ruoantuoksu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »