Parhaat Ruokablogit

PUNAVUORI GOURMET

Viikon resepti: Galette-avopiiras kahdella täytteellä

16 Tammikuu 2023

• 1,5 dl rahkaa tai turkkilaista jogurttia • 100 g kylmää voita • 3 rkl maltaista olutta (red ale, amber ale, dark lager) • 1/2 tl suolaa • 1-2 dl tuoretta salviaa/timjamia/muuta tuoreyrttiä silputtuna Sekoita kulhoon käsin jauhot, suola ja rahka. Lisää taikinaan yrttisilppu. Nypi voi joukkoon pieninä nokareina, kunnes saat tehtyä tasaisen taikinan, lisää olut ja tee taikinasta pallo. Jaa pallo kahtia, litistä puolikkaat, paketoi kelmuun ja laita jääkaappiin ainakin tunniksi. Laita uuni päälle 200 asteeseen.

arki kasvisruoka Leivonnaiset leivonta olut olutjaruoka ruoka

Lue koko juttu täältä »

PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »