PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 PUNAVUORI GOURMET
Viikon resepti: Oluinen kanatagine granaattiomenalla
6 Syyskuu 2022
Laita uuni lämpiämään 180-asteeseen. Kuori ja pieni sipulit ja valkosipulit, kuori ja raasta inkivääri. Pilko kaikki kasvikset ja leikkaa kanafileet paloiksi. Laita öljyä pataan ja kuullota siinä ensin sipulit ja valkosipulit, inkiväärit, kurkuma, jeera ja broileripalat ja kypsennä kanafileiden pinta sekoitellen. Lisää sitten kasvikset, suola, oliivit, olut, hunaja sekä kokonaiset mustapippurit ja hauduta tunnin verran kannen alla uunissa.
PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien