PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Maaliskuu 2023
Koska talvi nyt ei vaan lopu, tässä siihen sopiva safka. Mausteinen kurpitsakeitto red alella 1 iso kurpitsa tai 600 g kurpitsasosetta 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 1 rkl mietoa currytahnaa 1 vaniljatanko 1 rkl ruokosokeria 2 dl maltaista, hennosti humaloitua red ale -olutta 1 kasvisliemikuutio ja vettä 2 dl kermaa tai kasvisrasvasekoitetta suolaa ja mustapippuria Lisäksi: Isoja rapeakuorisia sämpylöitä tai pieni rapeakuorinen leipä 1 dl kurpitsansiemeniä kaupasta chilihiutaleita Paahda kurpitsansiemeniä kuumalla, kuivalla pannulla. Leikkaa kurpitsa osiin, poista sisus ja laita palat uunipellille leivinpaperin päälle kuoripuoli alaspäin. Paahda uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia kunnes kurpitsan sisus on kypsää. Kaavi sisus lusikalla...
PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien