PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
19 Kesäkuu 2023
Yksi lempikesäresepteistäni on vietnamilaiset kääryleet. Ennen näitä syötiin heti käärimisen jälkeen, mutta nyt kun käytössä on Jyri airfryer, vielä parempia nämä ovat siellä fritattuna. Sisään voi tunkea mitä vaan, itse rakastan kun näissä on avokadoa. Jos haluaa laittaa muuta kuin pelkkää kasvista, isot katkaravut ovat mainioita. Fritatut vietnamilaiset kevätkääryleet ja oluinen maapähkinädippi Vietnamilaiset kevätkääryleet: 2 avokadoa 2-3 porkkanaa 1 kurkku 1 keltainen paprika Noin 12 arkkia riisipaperia Lämmintä vettä Öljyä paistamiseen Dippi: 1 dl sileää maapähkinävoita 1/2 dl New England Pale Ale -olutta tai kevyesti humaloitua NEIPAA 2 rkl sweet sour -kastiketta 2 rkl soijakastiketta 1/2 tuoretta chiliä Sekoita dipin ainekset...
PUNAVUORI GOURMET on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien