pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
1 pikku murusia
Luukku 21: Puolukkaleipä
8 Joulukuu 2017
Jouluisin on ihanaa tehdä erilaisia makeisia itse ja antaa niitä herkkulahjoina tuttaville. Näitä hieman kirpeitä kirsikkakarkkeja tulee herkästi imeskeltyä itsekin ihan liikaa. Ohje kannattaa lukea ensin huolella läpi ja tehdä kaikki valmistelut valmiiksi ennen aloittamista. Työpisteen tulee olla hyvin valmisteltuna ennen kuin aloittaa karkkien teon. Katso valmiiksi kattila, silikonimatto tai öljytty leivinpaperi (silikoni parempi), öljytty paletti, öljytyt sakset, tomusokeria laakeassa astiassa ja kaikki raaka-aineet valmiiksi punnittuna.
pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien