pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
1 pikku murusia
Luukku 24: Jouluaatto
19 Joulukuu 2017
Piparkakkusiirappi on maku-uutteiden tavoin todella monikäyttöinen. Keitä siirappia lahjaksi tai käytä sitä maustamaan erilaisia juomia, jäätelöä, pannukakkujen päällä, leivonnaisissa jne. Somassa pullossa siirappi on kiva itse tehty herkkulahja. noin 2 dl siirappia 300 g vettä 125 g sokeria 30 g fariinisokeria 1 kanelitanko 1 tl tuoretta inkivääriä raastettuna ½ vaniljatanko 4 kokonaista neilikkaa mittaa kaikki ainekset kattilaan, vaniljatanko halkaistuna ja siemenet mukaan kaavittuna kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin 20 minuuttia siivilöi ja pullota pieneen pulloon ♥ ♥...
pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien