pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien
23 Joulukuu 2017
Mallaslimppu saa kivan lisän omenasta. Pieni raikas lisä muutoin makeaan limppuun. Taikinassa on omenamehua sekä omenaa paloina. Tänään leivotussa limpussa ehtii vielä hyvin maut tasaantumaan aaton ruokapöytään. 3 vuokaleipää 250 g kiehuvaa vettä 260 g kaljamaltaita yhdistä yleiskoneen kulhoon ja anna liota noin tunnin ajan 500 g omenamehua 50 g tuorehiivaa 450 g tummaa siirappia 1000 g vehnäjauhoja lisää kulhoon ja vaivaa noin 15 minuuttia 25 g hienoa merisuolaa 100 g omenaa kuutioituna lisää ja vaivaa vielä 5 minuuttia anna taikinan levätä 20 minuuttia kumoa jauhotetulle alustalle ja jaa kolmeen osaan leivo limpuiksi ja nosta voideltuihin leipävuokiin kohota hyvin ja paista 200 °C noin 35 minuuttia, poista vuoista ja jatka paistamista...
pikku murusia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien