Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Puutarhaa pikkuhiljaa pakettiin ja parhaat tuotokset nätisti purkkiin. Paprikoista,tomaateista ja chileistä sovellettiin makuhermoja kutkuttavaa paholaisenhilloa.

23 Elokuu 2020

Keittiön hengettären paholaisenhillo: 1-2 rkl öljyä 1 kg kypsiä tomaatteja 400 g punaisia paprikoita 400 g sipulia 4 valkosipulinkynttä 100 g jalopenoja 1 rkl mustapippurirouhetta ½ kg hillosokeria 1½ rkl suolaa 2 dl omenaviinietikkaa 1 dl sinapinsiemeniä 1 rkl paprikajauhetta 1. Kuutioi tomaatit,paprikat ja sipulit pieniksi kuutioiksi siivilään, jotta ylimääräiset nesteet valuvat vihanneksista pois. 2. Kuumenna kattilassa öljy ja lisää kuutioidut kasvikset. Anna kuutioiden hieman kypsyä ja haihduttaa ylimääräistä nestettä välillä sekoitellen.

SÄILÖNTÄÄ

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »