Parhaat Ruokablogit

Patavahti

Oma maa mansikka, muu maa mustikka. Mutta nyt on kyllä omat maat täysin mustikassa ja kaapit täynnä erilaisia tuotoksia herkuiksi.

2 Elokuu 2020

Mustikasta valmistettiin mustikkacurdia, joka sopii hyvin leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Teko on varsin yksinkertainen,nopea ja helppo. Tarvitset: 5 dl mustikkasosetta 3 kananmunankeltuaista 2 dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 120 g voita nokareina 1. Mittaa kattilaan mustikkasose, sokerit ja keltuaiset. Kypsytä seosta kattilassa keskilämmöllä, kunnes rakenne muuttuu sakeammaksi.

mustikka

Lue koko juttu täältä »

Patavahti on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »