Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien
23 Heinäkuu 2019
Nyt ei turhia selityksiä; tämä tomaattipiirakka on se luottoresepti, kun illanistujaisiin pitää keksiä suolaista ja ruokaisaa syötävää ja joka on hyvää kuumana ja kylmänä. Piirakkavuoka (22-24 cm) Valmis piirakkapohja Täyte: 4 kookasta tomaattia 2 dl tavallista juustoraastetta 1 dl raastettua cheddaria tai muuta vahvaa juustoa 100 g meetvurstia 0,5 dl ketsuppia 2 tl sinappijauhetta 2,5 tl sokeria (1-2 tl pestoa) (1 rkl oliiviöljyä) (1/2 kevätsipuli) Suolaa Mustapippuria Oreganoa Sulata piirakkapohja ohjeen mukaan ja laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Paloittele tomaatit, mutta jätä ne kohtalaisen rouheiksi paloiksi. Siirrä tomaattipalat esimerkiksi siivilään ja mausta suolalla niin, että tomaatit saavat itkettyä hetken kun valmistelet...
Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien