Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien
21 Heinäkuu 2019
En ole vieläkään päässyt toteuttamaan unelmaani reissusta Japaniin, mutta onneksi nykyisin Suomestakin käsin voi jo saada pientä ensimakua kyseisen maan herkkuihin. Netti on pullollaan ohjeita ja aasialaiset ruokakaupat ovat hissuksiin kasvattaneet jalansijaa ainakin isommissa suomalaisissa kaupungeissa. Tämän ansiosta on nykyisin kohtalaisen helppo päästä käsiksi eksoottisempiin ainesosiin, kuten tässä reseptissä käytettyyn tonkatsukastikkeeseen. Tonkatsu on itsessään hyvin perinteinen japanilainen ruoka, jossa eteen katetaan leivitettyä ja uppopaistettua possunleikkelettä ja jonka kyljessä tarjoillaan yleensä ohutta kaalisilppua, misokeittoa ja tonkatsukastiketta. Katsu Sando puolestaan on voileipä, jossa possunleike laitetaan kahden...
Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien