Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien
10 Marraskuu 2019
Tänään tuli käytyä parissakin kahvipöydässä, joista toiseen vein eilen tekemäni glögijuustokakun. Kyseessä oli tämänvuotinen isänpäivälahja, vaikka tämä kakku sopiikin hyvin myös vaikkapa pikkujoulun kahvitarjoiluihin, tai miksei ihan joulupöytään jälkiruoaksi. Ohjeen olen koonnut osin muista juustokakuista ja osin omasta päästä. Täytteen glögitiivisteen voi korvata myös muulla nesteellä, lähinnä sen tarkoitus on vahvistaa glögin makua, joka muuten jäisi kenties liian vaisuksi pelkässä kiilteessä. (ohjeen kakku tehty 20cm irtopohjavuokaan) Pohja: 80 g joulupipareita 50 g Marie-keksejä 65 g voita sulatettuna Täyte: 2/3 dl glögitiivistettä 300 g Mascarponea 1,5 dl kuohukermaa, pehmeäksi vatkattuna 110 g tomusokeria 1 vaniljatanko, tai 0,5-1...
Pakanan Köökissä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 10 Maaliskuuta 2019 lähtien