Nyt syömään! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Joulukuuta 2019 lähtien
1 Nyt syömään!
Hanhipata
13 Syyskuu 2022
Mökillä verkkokalastuksen yhteydessä tuppaa tulemaan aina muutama lahna, toivottiin sitä tai ei. Kaikkia ei pysty hyödyntämään, mutta toisinaan lahnoista muutama savustetaan. Savustettu lahna on tosi hyvän makuista, mutta työlästä syötävää ruotojen takia. Nyt kun inflaatio- ja energiakriisikeskustelut tulvivat mediassa ja tulevat jo uniinkin, niin syntyi ajatus jalostaa savulahnaa edelleen savukalatahnaksi. Edullinen raaka-aine tuoreena suoraan mökkijärvestä, mikäs sen parempaa.
Nyt syömään! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Joulukuuta 2019 lähtien