Parhaat Ruokablogit

Nyt syömään!

Savukalatahna

13 Syyskuu 2022

Mökillä verkkokalastuksen yhteydessä tuppaa tulemaan aina muutama lahna, toivottiin sitä tai ei. Kaikkia ei pysty hyödyntämään, mutta toisinaan lahnoista muutama savustetaan. Savustettu lahna on tosi hyvän makuista, mutta työlästä syötävää ruotojen takia. Nyt kun inflaatio- ja energiakriisikeskustelut tulvivat mediassa ja tulevat jo uniinkin, niin syntyi ajatus jalostaa savulahnaa edelleen savukalatahnaksi. Edullinen raaka-aine tuoreena suoraan mökkijärvestä, mikäs sen parempaa.

Kala kalaruoka lahna levite pientä suolaista resepti savukala savukalatahna savustaminen Tilli Luonnon antimet Nyt maistuis kala kalalevite uuniperunan täyte vaihtelua kalaruokiin

Lue koko juttu täältä »

Nyt syömään! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Joulukuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »