Nyt syömään! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Joulukuuta 2019 lähtien
1 Nyt syömään!
Paistettu tempe kuskus-vihannespedillä
6 Tammikuu 2023
Meillä loppiaisen pääruuaksi valmistettiin vähän itsellekin yllätykseksi hanhea. Saimme pari hanhea jo aikaisemmin syksyllä metsästävältä ystävältä, parhaat filepalat syötiin isänpäivänä ja pakastimeen jäi pussi luullisia koipipaloja ynnä muita pienempiä paloja. Hyvähän nämä oli jo saada pakastimesta pois, joten tuumasta toimeen. Odotukset eivät olleet korkealla, sillä en ole ennen valmistanut hanhea ja muutakin riistaa vain vaihtelevin tuloksin, mutta nyt tähdet olivat kohdillaan. Lopputulos oli kerrassaan hyvä, sopivaa syötävää talvisen kauniiseen päivään.
Nyt syömään! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Joulukuuta 2019 lähtien