Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien
1 Nälkä
Coniglio in agrodolce eli jänis sisilialaisittain
8 Helmikuu 2025
Hui guo rou, 回鍋肉, eli kahdesti paistettu porsas, on kuuluisa sichuanilainen ruokalaji. Kahdesti paistamisella viitataan siihen, että annokseen käytetty porsaankylki ensin keitetään kokonaisena, sitten siivutetaan ja lopuksi paistetaan pannulla. Kylkipalat paistetaan pannulla vihannesten ja tyypillisten sichuanilaisten mausteiden kera – keskeisimpänä dòubànjiàng-chilipaputahna. Ainesten hankinnasta lisää täällä. 500 gporsaan kylkeä5 cminkivääriä2tähtianista1/2 iso purjo1yksikyntinen valkosipuli1 1/2 rkldòubànjiàngia1 rkldòuchǐa1 rklsoijakastiketta1 rklshaoxing-riisiviiniä1 tlsokeriaöljyä Siivuta inkivääri.
Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien